Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ | - |
| dc.contributor.author | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ | - |
| dc.date.accessioned | 2016-03-11T06:32:12Z | - |
| dc.date.available | 2016-03-11T06:32:12Z | - |
| dc.date.issued | 2558 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797 | - |
| dc.description.sponsorship | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ 2554 | en |
| dc.format.extent | 137895 bytes | - |
| dc.format.extent | 843508 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | th | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.relation.ispartofseries | SUT3-303-54-24-07 | en |
| dc.subject | สัตว์เคี้ยวเอื้อง | en |
| dc.subject | การย่อยอาหาร | en |
| dc.subject | สมุนไพร | en |
| dc.title | รายงานการวิจัยการคัดกรองสารสกัดจากสมุนไพรไทยต่อกระบวนการหมักย่อยของจุลินทรีย์ในกระเพาะหมักของสัตว์เคี้ยวเอื้องในห้องปฏิบัติการ | en |
| dc.title.alternative | Screening for the effects of Thai herbs extracts in vitro rumen microbial fermentation | en |
| dc.type | Research Reports | en |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 823.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 134.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.