Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797| Title: | รายงานการวิจัยการคัดกรองสารสกัดจากสมุนไพรไทยต่อกระบวนการหมักย่อยของจุลินทรีย์ในกระเพาะหมักของสัตว์เคี้ยวเอื้องในห้องปฏิบัติการ |
| Other Titles: | Screening for the effects of Thai herbs extracts in vitro rumen microbial fermentation |
| Authors: | พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ วิศิษฐิพร สุขสมบัติ |
| Keywords: | สัตว์เคี้ยวเอื้อง;การย่อยอาหาร;สมุนไพร |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-54-24-07 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5797 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 823.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 134.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.