Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5765| Title: | การพัฒนาออนโทโลยีตำรับอาหารไทยเพื่อรองรับการชดเชยวัตถุดิบ |
| Other Titles: | The development of a Thai Food recipe ontology for supporting ingredient substitution |
| Authors: | พิมพ์ศุภา แสงศุภวรรธน์ |
| Keywords: | อาหารไทย;อาหารไทย--ออนโทโลยี;ออนโทโลยี (การค้นข้อสนเทศ) |
| Issue Date: | 2557 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีสารสนเทศ สำนักวิชาเทคโนโลยีสังคม มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5765 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 160.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.