Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เกวลี พร้อมพิพัฒนพร | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-02T02:30:48Z | - |
dc.date.available | 2016-02-02T02:30:48Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756 | - |
dc.format.extent | 320050 bytes | - |
dc.format.extent | 5952392 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สตาร์ช | en |
dc.subject | สตาร์ช--มันสำปะหลัง | en |
dc.subject | สตาร์ช--การทดลอง | en |
dc.subject | มันสำปะหลัง--การทดลอง | en |
dc.title | การดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อย | en |
dc.title.alternative | Effect of modified cassava starch granule surface on resistant Dextrin formation | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 312.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.