Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756
Title: | การดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อย |
Other Titles: | Effect of modified cassava starch granule surface on resistant Dextrin formation |
Authors: | เกวลี พร้อมพิพัฒนพร |
Keywords: | สตาร์ช;สตาร์ช--มันสำปะหลัง;สตาร์ช--การทดลอง;มันสำปะหลัง--การทดลอง |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5756 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 312.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.