Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5707
Title: รายงานการวิจัย ผลของการเลี้ยงไก่ไข่แบบปล่อย ต่อสมรรถนะการให้ผลผลิต คุณภาพไข่ ปริมาณคอเลสเตอรอล และองค์ประกอบของกรดไขมันในไข่
Other Titles: Effect of free-range layer system on production performance, egg quality, cholesterol content and fatty acid composition of egg
Authors: วิทธวัช โมฬี
สุทิศา เข็มผะกา
เฉลิมชัย หอมตา
Keywords: ไก่ไข่--การเลี้ยง;ไข่--การวิเคราะห์
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-55-12-27
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5707
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ459.16 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉับเต็ม1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.