Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5692
Title: การหาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตเบียร์จากข้าวไทยที่เป็นส่วนประกอบหลักโดยวิธีพื้นที่ผิวตอบสนองและการประยุกต์ใช้ในการผลิตเบียร์ระดับกึ่งอุตสาหกรรม
Other Titles: Optimization of beer production from Thai rice malt based using response surface methodology and application in pilot-scale brewing
Authors: โชคชัย วนภู
Keywords: อุตสาหกรรมเครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์;ข้าว--การแปรรูป
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5692
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ188.14 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.