Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5692| Title: | การหาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตเบียร์จากข้าวไทยที่เป็นส่วนประกอบหลักโดยวิธีพื้นที่ผิวตอบสนองและการประยุกต์ใช้ในการผลิตเบียร์ระดับกึ่งอุตสาหกรรม |
| Other Titles: | Optimization of beer production from Thai rice malt based using response surface methodology and application in pilot-scale brewing |
| Authors: | โชคชัย วนภู |
| Keywords: | อุตสาหกรรมเครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์;ข้าว--การแปรรูป |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5692 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | บทคัดย่อ | 188.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.