Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690
Title: การเปรียบเทียบประสิทธิภาพการใช้ประโยชน์จากอินูลินจากหัวแก่นตะวันและซิโครี่เพื่อใช้เป็นพรีไบโอติคในอาหารปลานิลวัยอ่อน
Other Titles: A comparative study of enhancing the utilization of inulin from Kaentawan or chicory roots as prebiotics in diet of nile tilapia larvae
Authors: สุรินทร บุญอนันธนสาร
Keywords: อินูลิน;แก่นตะวัน;ปลา--ประสิทธิภาพอาหารสัตว์
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5690
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfบทคัดย่อ314.87 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.