Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฟลัด เอเดรียน-
dc.contributor.authorวิรพงษ์ วันทา-
dc.contributor.authorวัชรกานต์ ศรีมหาพรหม-
dc.date.accessioned2016-01-22T10:06:52Z-
dc.date.available2016-01-22T10:06:52Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5674-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent236242 bytes-
dc.format.extent5298429 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมเคมี สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT7-706-51-36-31en
dc.subjectกรดอะมิโน--การวิเคราะห์en
dc.subjectการตกผลึกen
dc.titleการศึกษาเกี่ยวกับประสิทธิผลอะมิโนเอซิดบริสุทธิ์en
dc.title.alternativeA Study into the effectiveness of crystallization for separation of amino acidsen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.17 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ230.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.