Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5666| Title: | รายงานการวิจัยคุณภาพและความปลอดภัยตลอดห่วงโซ่การผลิตพริก ด้วยการจัดการระบบน้ำและการปฏิบัติการหลังการเก็บเกี่ยว |
| Other Titles: | Quality and safety of chilli food chain using irrigation management and postharvest practice |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก |
| Keywords: | พริก;การเก็บเกี่ยว;พืชเศรษฐกิจ |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-54-12-26 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5666 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 293.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.