Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5653
Title: รายงานการวิจัย การพัฒนาข้าวขึ้นรูปกึ่งสำเร็จรูปเพื่ออาหารสุขภาพ
Other Titles: Development of instant reformed rice for functional food
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: ข้าว--การแปรรูป;อาหารเพื่อสุขภาพ
Issue Date: 2555
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-51-24-07
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5653
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.62 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ347.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.