Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5652| Title: | รายงานการวิจัย ดัชนีเคมีเพื่อการตรวจสอบย้อนกลับคุณภาพความสดของวัตถุดิบสำหรับ ซูริมิปลาเขตร้อน |
| Other Titles: | Chemical parameters for traceability of raw material freshness of tropical surimi |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
| Keywords: | ซูริมิ;อาหาร--คุณภาพ |
| Issue Date: | 2557 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-54-12-25 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5652 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 348.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.