Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5651
Title: | รายงานการวิจัยคุณสมบัติแป้งข้าวที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากข้าวพันธ์ต่างๆเพื่อใช้ในอาหารเพื่อสุขภาพ |
Other Titles: | Resistant starch properties from rice varietiesfor functional foods |
Authors: | สุนันทา ทองทา |
Keywords: | ข้าว--วิจัย;อาหารเพื่อสุขภาพ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-305-51-24-08 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5651 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 538.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.