Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5651
Title: รายงานการวิจัยคุณสมบัติแป้งข้าวที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์จากข้าวพันธ์ต่างๆเพื่อใช้ในอาหารเพื่อสุขภาพ
Other Titles: Resistant starch properties from rice varietiesfor functional foods
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: ข้าว--วิจัย;อาหารเพื่อสุขภาพ
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-51-24-08
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5651
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.96 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ538.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.