Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5605
Title: Composition, stability and bioactivity of anthocyanins and phenolic compounds from thai dark purple rice
Other Titles: องค์ประกอบ ความเสถียร และฤทธิ์ทางชีวภาพของแอนโทไซยานินและสารประกอบฟีนอลิกจากข้าวสีม่วงของไทย
Authors: Rassarin Chatthongpisut
Keywords: Pigmented rice;Antioxidant activity;Thermal stability;Bioaccessibility
Issue Date: 2013
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5605
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract253.87 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext2.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.