Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5605
Title: | Composition, stability and bioactivity of anthocyanins and phenolic compounds from thai dark purple rice |
Other Titles: | องค์ประกอบ ความเสถียร และฤทธิ์ทางชีวภาพของแอนโทไซยานินและสารประกอบฟีนอลิกจากข้าวสีม่วงของไทย |
Authors: | Rassarin Chatthongpisut |
Keywords: | Pigmented rice;Antioxidant activity;Thermal stability;Bioaccessibility |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5605 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 253.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 2.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.