Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5590
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kanok-on Nugboon | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-18T04:14:45Z | - |
dc.date.available | 2016-01-18T04:14:45Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5590 | - |
dc.format.extent | 2689965 bytes | - |
dc.format.extent | 317660 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology | en |
dc.subject | Culinary Herbs and spices | en |
dc.subject | Antioxidantactivities | en |
dc.subject | Antimicroblal activities | en |
dc.subject | Aroma-Impact compound stability | en |
dc.title | Antioxidant and antimicrobial activities of thai culinary herbs and spices and application in comminuted meat products | en |
dc.title.alternative | การต้านอ๊อกซิเดชั่นและการต้านจุลินทรรีย์ของสารสกัดจากสมุนไพรและเครื่องเทศปรุงอาหารไทยและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์สับละเอียด | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | Doctor of Philosophy | - |
dc.degree.level | Doctoral Degree | - |
dc.degree.discipline | School of Food Technology | - |
dc.degree.grantor | Suranaree University of Technology | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 310.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.