Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKanok-on Nugboon-
dc.date.accessioned2016-01-18T04:14:45Z-
dc.date.available2016-01-18T04:14:45Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5590-
dc.format.extent2689965 bytes-
dc.format.extent317660 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen
dc.subjectCulinary Herbs and spicesen
dc.subjectAntioxidantactivitiesen
dc.subjectAntimicroblal activitiesen
dc.subjectAroma-Impact compound stabilityen
dc.titleAntioxidant and antimicrobial activities of thai culinary herbs and spices and application in comminuted meat productsen
dc.title.alternativeการต้านอ๊อกซิเดชั่นและการต้านจุลินทรรีย์ของสารสกัดจากสมุนไพรและเครื่องเทศปรุงอาหารไทยและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์สับละเอียดen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineSchool of Food Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ310.21 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.