Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5590| Title: | Antioxidant and antimicrobial activities of thai culinary herbs and spices and application in comminuted meat products |
| Other Titles: | การต้านอ๊อกซิเดชั่นและการต้านจุลินทรรีย์ของสารสกัดจากสมุนไพรและเครื่องเทศปรุงอาหารไทยและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์เนื้อสัตว์สับละเอียด |
| Authors: | Kanok-on Nugboon |
| Keywords: | Culinary Herbs and spices;Antioxidantactivities;Antimicroblal activities;Aroma-Impact compound stability |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5590 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 310.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.