Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สิรินาฏ เนติศรี | - |
dc.date.accessioned | 2016-01-14T04:47:01Z | - |
dc.date.available | 2016-01-14T04:47:01Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562 | - |
dc.format.extent | 1116824 bytes | - |
dc.format.extent | 230558 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สมุนไพร | en |
dc.subject | ไอศกรีม | en |
dc.subject | โปรตีน | en |
dc.subject | น้ำมันถั่วเหลือง | en |
dc.title | การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้ | en |
dc.title.alternative | Flavour improvement and flavour interaction by thai herbs in ice cream containing soy protein and soybean oil : case study of lemongrass and pandan leaf | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 225.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.