Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิรินาฏ เนติศรี-
dc.date.accessioned2016-01-14T04:47:01Z-
dc.date.available2016-01-14T04:47:01Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5562-
dc.format.extent1116824 bytes-
dc.format.extent230558 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectสมุนไพรen
dc.subjectไอศกรีมen
dc.subjectโปรตีนen
dc.subjectน้ำมันถั่วเหลืองen
dc.titleการปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้en
dc.title.alternativeFlavour improvement and flavour interaction by thai herbs in ice cream containing soy protein and soybean oil : case study of lemongrass and pandan leafen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ225.15 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.