Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5515| Title: | รายงานการวิจัยการศึกษาลักษณะเฉพาะของเล็กตินที่มีฤทธิ์ทางชีวภาพจากเห็ดที่รับประทานได้ |
| Other Titles: | Characterization of bioactive lectins from edible mushrooms |
| Authors: | สุรีลักษณ์ รอดทอง |
| Keywords: | เห็ด;เห็ดที่เป็นอาหาร;อาหาร;อาหาร--จุลชีววิทยา |
| Issue Date: | 2557 |
| Publisher: | สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT1-104-51-24-25 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5515 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| รายงานการวิจัยสมบูรณ์ การศึกษาลักษณะเฉพาะของเล็กตินจากเห็ดฯ SUT1-104-51-24-25.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 37.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 148.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.