Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรุ่งฤดี ศรีสวัสดิ์-
dc.date.accessioned2015-10-06T03:17:06Z-
dc.date.available2015-10-06T03:17:06Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5486-
dc.description.sponsorshipได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.format.extent1040674 bytes-
dc.format.extent297018 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาสรีรวิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.relation.ispartofseriesSUT1-104-55-12-23en
dc.subjectพืชสมุนไพรen
dc.subjectสารยับยั้งเอนไซม์กลูโคซิเดสen
dc.subjectสารยับยั้งเอนไซม์en
dc.titleรายงานการวิจัยผลของสารสกัดจากพืชสมุนไพรบางชนิดในเขตพื้นที่ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีที่มีต่อการทำงานของเอนไซม์ไลเปส เอนไซม์อะไมเลสและเอนไซม์กลูโคซิเดสen
dc.title.alternativeEffects of some medicinal plant extracts in the area of Suranaree University of Technology on the activities of lipase, amylase and glucosidase enzymesen
dc.typeResearch Reportsen
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ290.06 kBAdobe PDFView/Open
fulltextSUT1-104-55-12-23.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.