Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5485| Title: | รายงานการวิจัยการเพิ่มปริมาณแป้งต้านทานการย่อยในผลิตภัณฑ์พาสต้าข้าวเจ้า |
| Other Titles: | Increase of resistant starch in rice pasta products |
| Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
| Keywords: | ผลิตภัณฑ์พาสต้า;ใยอาหาร;แป้งข้าวเจ้า;แป้งสาลี |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-49-24-08 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5485 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 380.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext ลงลายน้ำแล้ว.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.