Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5448
Title: รายงานการวิจัยดัชนีเคมีเพื่อการตรวจสอบย้อนกลับคุรภาพสดของวัตถุดิบสำหรับซูริมิปลาเขตร้อน
Other Titles: Chemical parameters for traceability of raw material freshness of tropical surimi
Authors: จิราวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: วัตถุดิบ;อาหาร--คุณภาพ;อาหาร--การวิเคราะห์;ปลา--อาหาร
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-12-25
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5448
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ348.56 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.