Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5417
Title: รายงานการวิจัยการปรับโครงสร้างของคอมโปซิทระหว่างเปคตินและไบโอโพลีเมอร์ เพื่อการประยุกต์ทางอุตสาหกรรมอาหาร
Other Titles: Restructuration of pectin / biopolymer composite for application in food industry
Authors: โชคชัย วนภู
Keywords: อุตสาหกรรมอาหาร;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-304-52-36-29
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5417
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ281.7 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.