Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/540| Title: | การเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อปลา |
| Other Titles: | Gelation of fish muscle protiens |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
| Keywords: | การเกิดเจลของโปรตีนกล้ามเนื้อปลา;Gelation of fish |
| Issue Date: | 2541 |
| Citation: | อาหาร ปีที่ 28 ฉบับที่ 4 (ตุลาคม-ธันวาคม 2541): หน้า 245-254,0 |
| Description: | ผลงานวิชาการคณาจารย์มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/540 |
| Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bib150.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 522.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.