Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5371| Title: | การตรวจหาสารอะฟลาท็อกซินในวัตถุดิบประกอบอาหารและเครื่องดื่มที่ผลิตโดยชุมชน |
| Other Titles: | Detection of aflatoxin in raw materials for foods and drink producing by communities |
| Authors: | ทัศนีย์ เสาวนะ |
| Keywords: | การปนเปื้อนในอาหาร;อาหาร--การเจือปนและการตรวจสอบ;สารพิษตกค้างในอาหาร |
| Issue Date: | 2556 |
| Publisher: | สาขาวิชาจุลชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5371 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 374.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.