Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSornchai Sinsuwan-
dc.date.accessioned2015-09-18T08:15:39Z-
dc.date.available2015-09-18T08:15:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5350-
dc.format.extent3467930 bytes-
dc.format.extent330635 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen
dc.subjectProteinaseen
dc.subjectBacteriaen
dc.subjectFermentationen
dc.titleProteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentationen
dc.title.alternativeการผลิตโปรติเนสและการปรับตัวในสภาวะที่มีโซเดียมคลอไรด์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางสายพันธุ์ virgibacillus sp. sk37 ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลาen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract322.89 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.