Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5315
Title: | Effect of cassava pulp on physical properties of poly (lactic acid) and poly (butylene succinate) blends |
Other Titles: | ผลของกากมันสำปะหลังต่อสมบัติทางกายภาพของพอลิเมอร์ผสมระหว่างพอลิแลคติกแอซิดกับพอลิบิวทิลีนซัคซิเนต |
Authors: | Parina Kangwanwatthanasiri |
Keywords: | Polymers;Cassava;Copolymers |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | School of Polymer Engineering Institute of Engineering Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5315 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abtract Th-Eng.pdf | Abstract | 256.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 7.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.