Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5315
Title: Effect of cassava pulp on physical properties of poly (lactic acid) and poly (butylene succinate) blends
Other Titles: ผลของกากมันสำปะหลังต่อสมบัติทางกายภาพของพอลิเมอร์ผสมระหว่างพอลิแลคติกแอซิดกับพอลิบิวทิลีนซัคซิเนต
Authors: Parina Kangwanwatthanasiri
Keywords: Polymers;Cassava;Copolymers
Issue Date: 2014
Publisher: School of Polymer Engineering Institute of Engineering Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5315
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abtract Th-Eng.pdfAbstract256.98 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext7.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.