Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5205
Title: | การใช้ Brewer' yeast เป็นแหล่งโปรตีนเพื่อทดแทนการใช้ปลาป่นในอาหารปลาสวายโมง (Thai Panga) |
Other Titles: | The replacment of fishmeal by brewer's yeast (Saccharomyces cerevisiae) in diets of thai panga |
Authors: | จิราพร พงศ์เพชร |
Keywords: | อาหารโปรตีน;โปรตีน--การวิเคราะห์;ปลา;ปลา--การเลี้ยง;ปลาป่น;ปลาสวาย |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5205 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 306.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.