Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5205
Title: การใช้ Brewer' yeast เป็นแหล่งโปรตีนเพื่อทดแทนการใช้ปลาป่นในอาหารปลาสวายโมง (Thai Panga)
Other Titles: The replacment of fishmeal by brewer's yeast (Saccharomyces cerevisiae) in diets of thai panga
Authors: จิราพร พงศ์เพชร
Keywords: อาหารโปรตีน;โปรตีน--การวิเคราะห์;ปลา;ปลา--การเลี้ยง;ปลาป่น;ปลาสวาย
Issue Date: 2557
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5205
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ306.05 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.