Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอาภาภรณ์ ผิวอ่อนดี-
dc.date.accessioned2015-09-16T12:08:17Z-
dc.date.available2015-09-16T12:08:17Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5183-
dc.format.extent3593242 bytes-
dc.format.extent287781 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเอนไซม์en
dc.subjectหนูen
dc.subjectพืชสมุนไพรen
dc.subjectสารสกัดจากพืชen
dc.titleผลของสารสกัดรางจืดต่อเอนไซม์กลูต้าไทโอนเอสทรานฟอเรสในตับหนูและความเสถียรต่อความร้อนของกลุ่มสารพฤษเคมีen
dc.title.alternativeEffect of rang chuet extract on glutathione s-tranferases in rat livers and thermal stabilty of its phytochmicalsen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abtract Th-Eng.pdfบทคัดย่อ281.04 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.