Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5048
Title: รายงานการวิจัยองค์ประกอบและคุณสมบัติของแป้งลูกเดือยเพื่อเป็นส่วนผสมอาหารเพื่อสุขภาพ
Other Titles: Composition and properties of adlay flour for functional food ingredient
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: ลูกเดือย;อาหารสุขภาพ
Issue Date: 2554
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-49-24-06
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5048
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.07 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ662.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.