Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5048| Title: | รายงานการวิจัยองค์ประกอบและคุณสมบัติของแป้งลูกเดือยเพื่อเป็นส่วนผสมอาหารเพื่อสุขภาพ |
| Other Titles: | Composition and properties of adlay flour for functional food ingredient |
| Authors: | สุนันทา ทองทา |
| Keywords: | ลูกเดือย;อาหารสุขภาพ |
| Issue Date: | 2554 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-49-24-06 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5048 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 662.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.