Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4988
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปริญญา เทพณรงค์ | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-27T04:01:56Z | - |
dc.date.available | 2015-04-27T04:01:56Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4988 | - |
dc.format.extent | 434212 bytes | - |
dc.format.extent | 9452222 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | มะเขือเทศ--การเก็บรักษา | en |
dc.subject | มะเขือเทศเชอรี่ | en |
dc.title | อิทธิพลของอุณหภูมิ และอายุการเก็บรักษาต่อการเกิดอาการสะท้านหนาวในมะเขือเทศเชอรี่ (Lycopersicon esculentum CV. CH154) และการประยุกต์ใช้แคลเซียมเพื่อลดอาการ | en |
dc.title.alternative | Effects of temperature and storage life on chilling injury of cherry tomato (Lycopersicon esculentum CV. CH154) and the application of calcium for chilling reduction | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | พืชศาสตร์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 9.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
AbstractTh-Eng.pdf | บทคัดย่อ | 424.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.