Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4988| Title: | อิทธิพลของอุณหภูมิ และอายุการเก็บรักษาต่อการเกิดอาการสะท้านหนาวในมะเขือเทศเชอรี่ (Lycopersicon esculentum CV. CH154) และการประยุกต์ใช้แคลเซียมเพื่อลดอาการ |
| Other Titles: | Effects of temperature and storage life on chilling injury of cherry tomato (Lycopersicon esculentum CV. CH154) and the application of calcium for chilling reduction |
| Authors: | ปริญญา เทพณรงค์ |
| Keywords: | มะเขือเทศ--การเก็บรักษา;มะเขือเทศเชอรี่ |
| Issue Date: | 2556 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4988 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 9.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
| AbstractTh-Eng.pdf | บทคัดย่อ | 424.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.