Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4984
Title: | การผลิตและสมบัติทางชีวภาพของสีผสมอาหารจากเปลือกแก้วมังกรพันธุ์เนื้อผลสีแดง (Hylocercus polyrhizus) |
Other Titles: | Production and biological properties of food colorants from red dragon fruit (hylocercus polyrhizus) peels |
Authors: | ภชมน พิชญาจิตติพงษ์ |
Keywords: | สีผสมอาหาร;เปลือกแก้วมังกร |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4984 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AbstractTh-Eng.pdf | บทคัดย่อ | 421.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.