Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4862
Title: Production of lactic acid bacterium exopolysaccharides and their impact on the immune system
Other Titles: การผลิตเอกโซพอลิเเซ็กคาไรด์ของแบคทีเรียกรดเเล็กติกและผลของสารต่อระบบภูมิคุ้มกัน
Authors: Chintana Tayuan
Keywords: Immune system;Lactic acid bacteria;Food adulteration and inspection;Microbial exopolysaccharides
Issue Date: 2008
Publisher: School of Microbiology Institute of Science Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4862
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract192.97 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext7.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.