Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4851
Title: Optimization of beer production from rice malt based using response surface methodology
Other Titles: การหาสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตเบียร์จากข้าวเป็นส่วนประกอบหลักโดยวิธีพื้นที่ผิวตอบสนอง
Authors: Artit Kongkaew
Keywords: Beer;Rice--Processing;Value added;Enzymes
Issue Date: 2010
Publisher: School of Biotechnology Institute of agricultural technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4851
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract122.34 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext4.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.