Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4778
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิริพร สิริชัยเวชกุล-
dc.date.accessioned2014-11-01T07:15:45Z-
dc.date.available2014-11-01T07:15:45Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4778-
dc.format.extent7116841 bytes-
dc.format.extent1085785 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเชื้อราen
dc.subjectมะเขือเทศen
dc.subjectการเจริญเติบโตของพืชen
dc.titleผลของเชื้อราอาบัสคูล่าไมคอไรซ่าต่อมะเขือเทศสีดา Solanum lycopersicum l. ที่การให้น้ำระดับต่างกันen
dc.title.alternativeEffects of arbuscular mycorrhizal fungi on seeda tomato solanum lycopersicum l. at various levels of water applicationen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรดุษฏีบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาเอก-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการผลิตพืช-
dc.degree.disciplineมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.06 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.