Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4636| Title: | รายงานการวิจัยการใช้โปรติเนสที่หลั่งออกนอกเซลล์และตรึงอยู่กับเซลล์จากแบคทีเรียชอบเค็ม/ทมเค็มในกระบวนการหมักน้ำปลา |
| Other Titles: | Application of extracellular and cell-bound proteinases from halophilic/halotolerant bacteria in fish sauce fermentation |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล |
| Keywords: | โปรติเนส;แบคทีเรีย;การหมักน้ำปลา;ความเค็ม |
| Issue Date: | 2556 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-50-39-19 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4636 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 281.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.