Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4600| Title: | รายงานการวิจัยการเพิ่มโปรตีนในกากมันสำปะหลังและเปลือกมันสำปะหลังโดยใช้จุลินทรีย์ |
| Other Titles: | Increasing protein content in cassva pulp and cassava peel using microorganisms |
| Authors: | วิศิษฐิพร สุขสมบัติ พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ |
| Keywords: | มันสำปะหลัง;จุลินทรีย์;โปรตีน;กากมันสำปะหลัง |
| Issue Date: | 2556 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-53-24-07 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4600 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 150.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 792.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.