Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4599| Title: | รายงานการวิจัยผลของระดับน้ำมันปลาทะเลในอาหารและช่วงระยะเวลาการให้อาหารต่อสมรรถนะการเจริญเติบโต และส่วนประกอบของกรดไขมัน ชนิดโอเมก้า-3 ในเนื้อไก่พื้นเมือง |
| Other Titles: | The effects of dietary fish oil level and feeding period on growth performance and omega-3 fatty acid composition of native chicken meat |
| Authors: | วิทธวัช โมฬี สุทิศา เข็มผะกา |
| Keywords: | โอเมก้า 3;ไก่พื้นเมือง;น้ำมันปลา;กรดไขมัน |
| Issue Date: | 2556 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-52-12-25 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4599 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 207.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 445.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.