Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4547
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChompoonuch Wiriyaphan-
dc.date.accessioned2014-07-22T04:54:43Z-
dc.date.available2014-07-22T04:54:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4547-
dc.format.extent3573282 bytes-
dc.format.extent234222 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen
dc.subjectPeptidesen
dc.subjectSurimien
dc.titleProduction and characterization of Antioxidant peptides derived from Enzymatic hydrolysis of Surimi wastesen
dc.title.alternativeการผลิตและการศึกษาลักษณะเพปไทด์ทีมีคุณสมบัติในการต้านออกซิเดชันจาก วัสดุเหลือทิ'งจากซูริมิโดยใช้เอนไซม์en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ228.73 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.