Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4537
Title: Physico-chemical properties and angiotensin 1 converting enzyme inhibitory peptides of collagen prepared from tilapia(Oreochromis niloticus)and hybrid catfish(clarias macrocephalusxC.gariepinus)skin
Other Titles: คุณสมบัติทางเคมีกายภาพและเพปไทด์ยับยั้งเอนไซม์แอนจิโอเทนซินของคอลลาเจนจากหนังปลานิลและหนังปลาดุกบิ๊กอุย
Authors: Pornpimol Sungperm
Keywords: Enzymes;Nile tilapia
Issue Date: 2012
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4537
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ272.44 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.