Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4499
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจักรกริช หอมขาว-
dc.date.accessioned2014-07-14T04:02:39Z-
dc.date.available2014-07-14T04:02:39Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4499-
dc.format.extent4058738 bytes-
dc.format.extent1672299 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectมันสำปะหลัง--การผลิตen
dc.subjectการหมักen
dc.titleการเพิ่มโปรตีนผลิตภัณฑ์มันสำปะหลังโดยใช้จุลินทรีย์ และผลการใช้ผลิตภัณฑ์มันสำปะหลังหมักทดแทนอาหารข้นในโคเจาะกระเพาะต่อการหมักย่อยในกระเพาะหมักen
dc.title.alternativeIncreasing protein in cassava products using microbes and the effects of fermented cassava products as a replacement for concentrate in rumen fistulated cattle on rumen fermentationen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการผลิตสัตว์-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.63 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.