Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4499
Title: การเพิ่มโปรตีนผลิตภัณฑ์มันสำปะหลังโดยใช้จุลินทรีย์ และผลการใช้ผลิตภัณฑ์มันสำปะหลังหมักทดแทนอาหารข้นในโคเจาะกระเพาะต่อการหมักย่อยในกระเพาะหมัก
Other Titles: Increasing protein in cassava products using microbes and the effects of fermented cassava products as a replacement for concentrate in rumen fistulated cattle on rumen fermentation
Authors: จักรกริช หอมขาว
Keywords: มันสำปะหลัง--การผลิต;การหมัก
Issue Date: 2555
Publisher: สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4499
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.63 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.