Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4494
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอังควิภา มนตรีวงษ์-
dc.date.accessioned2014-06-27T06:21:07Z-
dc.date.available2014-06-27T06:21:07Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4494-
dc.format.extent2880296 bytes-
dc.format.extent1864975 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเอนไซม์en
dc.subjectการหมักen
dc.titleการศึกษาคุณลักษณะของเอนไซม์ย่อยสลายไฟบรินและโปรตีนจากแบคทีเรียชอบเกลือปานกลาง Virgibacillus sp. SK1-3-7ที่คัดแยกได้จากกระบวนการหมักน้ำปลาen
dc.title.alternativeCharacterization of fibrinolytic and proteolytic enzymes from a moderately halophilic bacterium, virgibacillus sp. Sk1-3-7, isolated from fish sauce fermentationen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.82 MBAdobe PDFView/Open
FullText.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.