Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กัลยา ขันธรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-27T02:43:17Z | - |
dc.date.available | 2014-06-27T02:43:17Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476 | - |
dc.format.extent | 6348291 bytes | - |
dc.format.extent | 5362271 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | น้ำมันและไขมัน | en |
dc.subject | อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ | - |
dc.subject | อาหาร--การวิเคราะห์ | - |
dc.title | คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำ | en |
dc.title.alternative | The functional properties of modified starch-based fat replacers in reduced fat mayonnaises | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
FullText.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.