Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกัลยา ขันธรัตน์-
dc.date.accessioned2014-06-27T02:43:17Z-
dc.date.available2014-06-27T02:43:17Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476-
dc.format.extent6348291 bytes-
dc.format.extent5362271 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectน้ำมันและไขมันen
dc.subjectอาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ-
dc.subjectอาหาร--การวิเคราะห์-
dc.titleคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำen
dc.title.alternativeThe functional properties of modified starch-based fat replacers in reduced fat mayonnaisesen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ5.24 MBAdobe PDFView/Open
FullText.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.