Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476
Title: | คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำ |
Other Titles: | The functional properties of modified starch-based fat replacers in reduced fat mayonnaises |
Authors: | กัลยา ขันธรัตน์ |
Keywords: | น้ำมันและไขมัน;อาหาร--เทคโนโลยีชีวภาพ;อาหาร--การวิเคราะห์ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4476 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
FullText.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.