Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/445| Title: | ผลของสัดส่วนไขมันต่อน้ำมันถั่วเหลืองและเวลาในการตีปั่นไอศกรีมต่อคุณภาพของไอศกรีมนม |
| Other Titles: | Effects of ratio of milk fat to soy bean oil and whipping time on qualities of milk ice cream |
| Authors: | ศุกฤตย์ ไทยอุดม |
| Keywords: | สัดส่วนไขมันนมต่อน้ำมันถั่วเหลือง;เวลาในการตีปั่นไอศกรีม;คุณภาพ;ไอศกรีมนม |
| Issue Date: | 2550 |
| Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Description: | โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2549 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/445 |
| Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| OTOP49_66.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.