Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4442| Title: | Utilizations of by-products from alcoholic beverage processes for practical diets for juvenile nile tilapia, oreochromis niloticus |
| Other Titles: | การใช้ผลพลอยได้จากกระบวนการผลิตเครื่องดื่มมีแอลกอฮอล์ในการผลิตอาหารสําเร็จรูปสําหรับลูกปลานิลวัยอ่อน(Oreochromis niloticus) |
| Authors: | Kunthika Vechklang |
| Keywords: | Rice wine residual;Nile tilapia;Brewers yeast;Growth performance;Immune stimulation |
| Issue Date: | 2010 |
| Publisher: | School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4442 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | Abstract | 147.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 2.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.