Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4404| Title: | ผลของการใช้กากมันสำปะหลังหมักต่อการย่อยได้สมรรถนะการเจริญเติบโตและคุณภาพซากของไก่เนื้อ |
| Other Titles: | Effect of fermented cassava pulp on digestibility, growth performance and carcass quality of broilers |
| Authors: | ฤทัยรัตน์ โต้งกระโทก |
| Keywords: | ไก่เนื้อ--การเลี้ยง;อาหารสัตว์--การวิเคราะห์;มันสำปะหลัง--อาหารสัตว์ |
| Issue Date: | 2553 |
| Publisher: | สาขาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/4404 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 189.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.